Poker – et voksenspill

Posted by: admin

December 20th, 2014 >> Blogg

Det er sannelig ikke lett å være forelder. Barn krever uendelig mye oppmerksomhet og viljestyrke, noe som tar så mye tid at mange foreldre glemmer konseptet med å ha et eget liv. For det meste er det kveldene som er foreldrenes fritid, et par timer maksimalt hver kveld når barna har lagt seg mens mamma eller pappa fortsatt har krefter igjen. Det er dog ikke så mye man får gjort under disse kveldstimene, så det er viktig å finne underholdning som alltid er tilgjengelig og ikke krever mange forberedelser.

Poker er blant de aller mest populære aktivitetene for voksne, særlig for de som har unge barn. Poker er et voksenspill som er både underholdende, spennende og lukrativt med tanke på gevinstene man kan stikke av med. Poker er et ferdighetsspill, altså et spill som ikke bare går på flaks. Ved hjelp av litt trening og gode pokerbøker kan man plutselig tjene penger på spillet, noe mange pokerspillere allerede gjør.

Norge har lenge vært et pokerland, selv om det er spillforbud her i landet som stikker kjepper i hjulene for fremgangsrike pokerspillere. Thor Hansen er en kjent norsk pokerspiller med lang og god karriere. Han ble den første nordmannen til å vinne et Poker-VM, og skapte en skikkelig tilvekst av pokerspillere i Norge. Pokerens Gudfar, som vi kaller ham, har hjulpet flere unge pokerstjerner på veien oppover og sørget for at poker ble populært i Norge. De seneste årene har man sett yngre pokerspillere dukke opp, ledet av Annette Obrestad og Felix Stephensen. Annette ble verdens første kvinne til å rangeres som den beste turneringsspilleren på nettet, mens Felix Stephensen hadde hele Norge bak seg når han tok en overraskende andreplass under årets WSOP, det mest prestisjefulle verdensmesterskapet i poker.

This entry was posted on Saturday, December 20th, 2014 at and is filed under Blogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.