Minner av barna

Posted by: admin

April 24th, 2016 >> Blogg

Noe av det de fleste foreldre merker, er at tiden når barna er små, går utrolig fort. I det ene øyeblikket ligger de rolig i barnevognen, og i det andre øyeblikket kan de både snakke og gå. Den tiden man har med barna sine, spesielt før de blir store, er veldig verdifull. Derfor liker mange å ha håndfaste minner av barna sine, enten i form av bilder, klær eller ting de har laget selv. I tillegg er det veldig koselig selv å kunne se tilbake på bilder av seg selv og ting man har laget fra da man var mindre. Det finnes forskjellige måter å spare på minnene på.

MemoriesDe vanligste måtene å spare på bilder på, er ved å sette bildene i et fotoalbum eller å ha bildene i fotorammer på veggen eller i hyller. Fordelen med album er at man kan skrive ned datoer, navn og beskrivelser av hvor bildet ble tatt, og det fine med å ha bildene i rammer, er at de alltid synes, både for de som bor der og de som kommer på besøk. Bilder som settes i rammer, kan også fremkalles i forskjellige størrelser. Det er også mange som har bøker som er spesielt egnet for minner av barna. For eksempel har disse bøkene sider hvor man skriver ned når barna først snakket, tok sitt første steg, hvor høye de er med tiden og andre beskrivelser.

I tillegg til fotografier av barna, så kan man også spare på tegninger og malerier de har laget. Mange lager avtrykk med fingermaling eller fotavtrykk med maling på papir og rammer det inn. Dette kan gjentas etter noen år, og på den måten kan man se hvor mye barna har vokst. I tillegg er det flere som tar gipsavstøpninger av føttene eller hendene til barna sine mens de er små. Dette er både fine minner og fin dekor.

This entry was posted on Sunday, April 24th, 2016 at and is filed under Blogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.