Hold kropp og sjel ung

Posted by: admin

September 7th, 2018 >> Blogg

Selv etter man har blitt foreldre er det viktig å holde bade kropp og sjel ung, selv om tiden ikke alltid strekker til. Med barn i huset er det virkelig lett å se hvor fort tiden faktisk går, og plutselig legger man merke til hvor fort man blir eldre selv også. Selv om lysene på bursdagskaken blir flere for hvert år som går, betyr det ikke at kroppen og sjelen trenger å følge disse tallene. Det finnes en rekke måter å holde både kroppen og sjelen like ung som den var for fem år siden.

Hold kroppen sprek

Utseende er det første man ser på et annet menneske, og det som bestemmer hvor gammel andre antar at man er. Ved å ivareta et ungt utseende vil man ivareta et ungt bilde av seg selv. Med for eksempel en god hudpleierutine, litt ekstra hjelp, gode treningsrutiner og et godt kosthold, vil kroppen takke deg ved å gi deg et ungt utseende.

Riktige klær vil også ha mye å si for hvor ung man ser ut. Ved å kle seg etter kroppsfasongen, holde seg oppdatert på trendene og være litt vågal i klesstilen kan man fort virke yngre enn det man er.

Finn en ny hobby

Strikking og hekling er ikke de eneste hobbyene for nye foreldre. Det finnes en rekke ulike ting man kan gjøre for å holde seg ung, og flere passer nok inn i timeplanen din, på en eller annen måte. Trening slik som pilates, yoga, svømming, løping og klatring kan man gjerne starte med uansett alder. Slik holder man seg sprek og ung i både kropp og sjel. Hjernetrim slik som å lære seg et nytt språk, eller lese bøker hjelper også med å ivareta en ung sjel. Og selvfølgelig, husk å smile og le!

This entry was posted on Friday, September 7th, 2018 at and is filed under Blogg. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.